Որոնում/search

3.3.16

6500kr til hjælp, asylansøgere vs. DVF/ Hvorfor må drenge ikke deltage ved stævner?

I sidste måned sendt jeg en ansøgning (noget af det som træner, kasserer m.m. også gør) til Danmarks Idræts Forbund, hvor jeg søgte om penge til kontingent, træning støj, startgebyrer og sko, til flygtninge, som normalt ikke har meget at gøre godt med.I dag, kl. 8:10 blev jeg ringet op fra DIF, som meddelte at vi har fået kr. 6000, til vore flygtningemedlemmer.
Som ULØNNET træner, kontaktperson m.m. er det dejligt at få en sådan støtte. Pengene, ca. 750.000,- i alt, er doneret fra IOC, det internationale olympiske forbund.
På fotoet ses nogle af dem der bliver betænkt med pengene. 

Nogen har nu forladt os, mens andre er kommet til.

Senere her i dag, fin jeg den officielle mail fra DIF, hvor det viste sig at beløbet var blevet hævet til kr. 6500,- og ikke 6000

Allan Tang Jespersen

men, HVORFOR Dansk Vægtløftnings Forbund v/formand ERLING JOHANSEN & formanden for eliteudvalget Anders Bendix Nielsen, forsøger at forhindre de samme udlændinge i at DELTAGE VED STÆVNER ? 
''Fordi de mistænker dem for at være dopede, på trods af negativ test af Antidoping Danmark. De armenske drenge er bedre end de danske tilsvarende. F. eks. Ladush Mayilyan ligger med sine top-resultater blandt de 10 bedste i verden. Det er der endnu ingen danske juniorløftere der har kunne præsterer.
Men med hensyn til junior-talenter, så har vi en "etnisk dansk" vægtløfter, Magnus Brandt, hvor familien vist kan spores 8-10 generationer tilbage som "rigtige" danskere, - oh han er godt på vej til at nå samme niveau som Ladush, & så får DVF travlt, for der findes ikke nogle internationale bestemmelser om, at "race-rene danskere" ikke må stille om ved danske stævner. 
Hitler ville også helst have haft, at amerikanske Jesse Owens med flere ikke måtte starte ved OL i Berlin i 1936, men det ville den olympiske komite dog ikke gå med til, de var alt for god, og det var Hitler sur over. Det samme er vist tilfælde med DVFs bestyrelse, hvor foranden for eliteudvalget Anders Bendix NIelsen er træner for Danmarks ubetinget bedste vægtløfter Tim Kring.


No comments:

Post a Comment