Որոնում/search

26.4.16

ibad huseynov.. / +21

Den lille billede er taget under Artsakh krigen i 90'erne.
Under krigen støttede den russiske hære azerbaijan med alt.. Armenien var fuld gang med selvstadigheden, land haft intet hære men masse udfordringer. Derfor var der støre tilslutning fra diaspora armenier.. folk rejste HJEM til Armenien (armenierne kalder det hjem selv om at der er mange af dem som har aldrig været i Armenien og kan heller ikke sproget..).. og når jeg skriver folk så er det ikke kun mænd som skulle forsvarer landet.. alle dem som kunne bedrag med noget rejste..

En af det frivillige var Monte Melkonian, droppede sit uddannelse, familien og sit liv rejste fra USA til en ukendt Armenien (han kendt alt om Armenien fra bøger, men thats it..)
Hvorfor rejste han? fordi der var brug for ham. Jeg har billeder af Monte i den opslag, selv om det handler ikke om ham.. men om ibad huseynov.
Den lille glade mand på billedet (nr. 1) som poster med en hugget hoved er ibad huseynov - en aserbaijaner som senere fik anerkendelse for hans metoder.. han er en nationalhelt i azerbaijan..
Hvorfor? fordi han slagtede en armenier og har taget hoved med til sultanen/præsidenten..
Vi snakker om 90'erne.. og dette er ikke fantasi..
Hvorfor han huggede hoved af den armenier?
Tja... fordi han lignede Monte efter ibad's mening (billede nr. 2). Han give en gave til azerbaijans præsident /sultan.
Hvad der er endnu sygt, at billedet nr. 2 er fra april 2016.. den samme glade mand underviser nu azerbaijanske soldater hvordan man skal slagte armenier, hugge armeniernes hoved af.. (jeg vil det godt at ordet slagte bruger man ikke mod folk.. men det er jo det ibad huseynov underviser i) I april var han i #Talish, hvor der senere hen blev fundet 3 ældre mennesker som var slagtet.. Det er med vilje at jeg ikke poster billeder af parteret soldater..deres pårørende skal ikke se det.. men dette er virkeligheden.
En lille hilsen fra april 2016.
Go' tirsdag til jer alle
p.s. håber vi ses den 30 april i Gylling

No comments:

Post a Comment