Որոնում/search

13.2.16

Hverdagen i Azerbaijan / Ilham Aliev

Når regeringen er så korrupte .. ser det oftest sådan ud.
Disse stakkels folk bliver tit fremstillet som beboere på en zoologisk have. Der bliver delt flager og billeder af præsidenten og hans far ud til dem, mens det får besked på at det SKAL rose og takke Ilham Aliev .. Mange af dem har ingen indtager! Som der ses på photo det fleste er kvinder og børn. Mænd er enten taget til
a) Rusland for at arbejde på byggepladser (der skal betales korruption for at får stilling i Aserbaijan og det er lige gyldigt om det er lærer eller håndværkere, forskellen er kun i priser) ,
b) fængslet på grund af kritik af regeringen (EU har flere gange kritiseret aserbaijans regering på grund af krænkelser af journalisternes, bloggers osv. rettigheder..Men uden helt)
c) militær tjeneste.. (landet investerer en hav af penge i militær. . den korrupt regime gør det muligt for det rige at købe sig frit fra militærtjeneste som er ellers obligatorisk .. resultatet er mangel på folk i militær hvilket erstattes tit og ofte af fattig folk (som skriver sig inde og dermed garantere en meget lille men fast beløb til overlevelsen i den ellers olie rige stat)
Selvom, folk er meget imod deres diktator regering, så er det faktisk glad .. efter hvert besøge af kurderen (alievs kaldenavn givet af folk i landet selv om at han har intet kurdisk i sig) bliver der delt granatæble og andre frugter.. ligesom på en zoologisk have.
P.S. Voksne kan godt "købes" men læg mærke til børnenes ansigter..

No comments:

Post a Comment