Որոնում/search

4.8.15

10 փաստ` մեղրի մասին

  1. Մեղրն ավելի օգտակար  ա՝ տաք կաթի կամ թեյի հետ, քան թե ուտել 
  2. Մեղր ուտելիս մի քանի վայրկյան պահեք մեղրը բերանում.. անմիջապես կուլ մի տվաք
  3. Կան մեղրի հատուկ տեսակներ` ամեն մի հիվանդության համար 
  4. Մեղրի օրական անհրաժեշտ քանակը մեծահասակների համար 100 գրամ, ուտել 3 հավասար չափաբաժնով` 30-35 գրամ: Երեխաների համար նախատեսված օրական չափաբաժինը 30 գրամ: 
  5. Մեղրով ցանկացած բուժման ժամկետը չպիտի տևի 2 ամիսց ավել,  15 օրով ընդմիջումն պարտադիր պայման 
  6. Մեղրը շատ հեշտ ա մարսվում աղիներում, հանդիսանալով հիանալի կատալիզատոր կերեք դեղամիջոցների կամ վիտամինների հետ 
  7. Մեղրը չի կարելի բաց պահել, տաքացնել/ ավելացնել 40 աստիճանից ավել ջերմաստիճանի հեղուկի մեջ, տաքացնլուց մեղրն կորցնում ա օգտակար հատկությունները 
  8. Նրանք, ում օրգանիզմը բավարար թթուներ չի արտադրում մարսողության համար, օգտագործեք մեղր ուտելուց առաջ 
  9. Նրանք, ում մոտ թթվայնությունը բարձր ա, մեղրը պետք ա օգտագործեն ուտելուց հետո: 
  10. Մեղրը պահպանման ժամկետ չունի..

No comments:

Post a Comment