200գ. հավի կրծքամիս (4 հատ)
աղ ու պղպեղ
25 գ. կարագ
2 դլ. սպիտակ գինի
4 ճաշի գդալ մանանեխ
2 դլ. կաթի սեր (թթվասերի հետ չխառնել)
1 բուռ կանաչ սոխ
Աղն ու պղպղեղը լցնել հավի կրծքամսերի վրա ու թողնել մի քանի րոպե: Կարագի մեջ երկու կողմից տապակել մինչև կարմրելը: Հեռացնել հավի կրծքամսերը թավայի մեջից, թավայի մեջ ավելացնել սպիտակ գինին, մանանեխն ու կաթի սերը: Խառնել մինչև եռալը, հետո ավելացնել հավի կրծքամսերը, մանր կրակի վրա թողնել որ եփվի:
Վերջում ավելացրեք կանաչ սոխ:
Բարի ախորժակ հայեր ջան:
Til 4 personer
4 kyllingebryster ( 200 g)
salt & peber
25 g smør
2 dl hvidvin
4 spsk dijonsennep
2 dl madlavningsfløde
1 håndfuld purløg
Drys kyllingebrysterne med salt & peber på begge sider.
Kom smør på en pande, steg kyllingebrysterne godt på begge sider, til de er gennemstegte & gyldne.
Tag kyllingebrysterne af panden.
Kom hvidvin & sennep på panden, blad det godt. Tilsæt herefter fløde. Lad kort saucen koge op, kom kyllingebrysterne tilbage på panden. Hak purløg meget fint, og drys det over retten.
salt & peber
25 g smør
2 dl hvidvin
4 spsk dijonsennep
2 dl madlavningsfløde
1 håndfuld purløg
Drys kyllingebrysterne med salt & peber på begge sider.
Kom smør på en pande, steg kyllingebrysterne godt på begge sider, til de er gennemstegte & gyldne.
Tag kyllingebrysterne af panden.
Kom hvidvin & sennep på panden, blad det godt. Tilsæt herefter fløde. Lad kort saucen koge op, kom kyllingebrysterne tilbage på panden. Hak purløg meget fint, og drys det over retten.
Velbekomme
No comments:
Post a Comment