- Մեղրն ավելի օգտակար ա՝ տաք կաթի կամ թեյի հետ, քան թե ուտել
- Մեղր ուտելիս մի քանի վայրկյան պահեք մեղրը բերանում.. անմիջապես կուլ մի տվաք
- Կան մեղրի հատուկ տեսակներ` ամեն մի հիվանդության համար
- Մեղրի օրական անհրաժեշտ քանակը մեծահասակների համար 100 գրամ, ուտել 3 հավասար չափաբաժնով` 30-35 գրամ: Երեխաների համար նախատեսված օրական չափաբաժինը 30 գրամ:
- Մեղրով ցանկացած բուժման ժամկետը չպիտի տևի 2 ամիսց ավել, 15 օրով ընդմիջումն պարտադիր պայման
- Մեղրը շատ հեշտ ա մարսվում աղիներում, հանդիսանալով հիանալի կատալիզատոր կերեք դեղամիջոցների կամ վիտամինների հետ
- Մեղրը չի կարելի բաց պահել, տաքացնել/ ավելացնել 40 աստիճանից ավել ջերմաստիճանի հեղուկի մեջ, տաքացնլուց մեղրն կորցնում ա օգտակար հատկությունները
- Նրանք, ում օրգանիզմը բավարար թթուներ չի արտադրում մարսողության համար, օգտագործեք մեղր ուտելուց առաջ
- Նրանք, ում մոտ թթվայնությունը բարձր ա, մեղրը պետք ա օգտագործեն ուտելուց հետո:
- Մեղրը պահպանման ժամկետ չունի..
Որոնում/search
4.8.15
10 փաստ` մեղրի մասին
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment